Підсумкові заняття

Згідно річного плану роботи у ЗДО "Казка" відбулися підсумкові заняття в усіх вікових групах:

ІІ молодша група №1 "Теремок", вихователь Сас Л.І. - інтегроване заняття з розвитку зв'язного мовлення, художньо-продуктивної діяльності: малювання та логіко-математичного розвитку "Йде святий Миколай".

Середня група №5 "Колосок", вихователь Мичак К.П. - інтегроване заняття з малювання з пріоритетом розвитку мовлення "Чим прикрасимо ялинку?"

Середня група №5 "Колосок", вихователь Хохлова А.П. - інтегроване заняття з розвитку мови, ознайомлення з природним довкіллям "Зимонька-зима"

Середня група №2 "Рукавичка", вихователь Швець С.І. - інтегроване заняття з ознайомлення з приодним довкіллям, ліплення з пріоритетом розвитку мовлення "Здастуй, зимонько-зима!"

І молодша група №4 "Колобок", вихователь Задеривушко І.Ю - заняття з логіко-математичного розвитку з елементами конструювання "Будиночок для мишки".

Старша групи №6 "Ріпка", вихователь Селіванова О.В. - інтегроване заняття з логікоматематичного розвитку та конструювання "Ялинкові іграшки".

Старша група №3 "Лісовичок" , вихователь Тимченко Н.Й. - заняття "Що я можу, що я вмію?" (за програмою "Впевнений старт")

Кiлькiсть переглядiв: 440