Повернутися до звичайного режиму

Методичне обє'днання "Виховання толерантних якостей особистості у старших дошкільників засобами казки "

У дошкільному навчальному закладі «Казка» 28 березня 2019 року було проведено методичне об’єднання для вихователів закладів дошкільної освіти міста на тему: «Виховання толерантних якостей особистості у старших дошкільників засобами казки».

Вихователь-методист Корнєва Ольга Вікторівна познайомила присутніх з напрацюваннями закладу за напрямком роботи «Культура добросусідства» та презентувала низку творчих проектів, які реалізувалися у 2018 році («Висади дерево- врятуй планету», «Малюнок на асфальті», «Родинний оберіг»)

Учасники засідання переглянули заняття в середній групі №4 «Колобок» з пріоритетом пізнавального розвитку «Подорож до країни щасливих людей», яке провела вихователь Гаранова Валентина Григорівна та заняття з розвитку мовлення в старшій логопедичній групі №2 «Рукавичка» «Де живе доброта?», яке підготувала та провела вихователь Швець Світлана Іванівна. Наші вихованці радо ділилися з присутніми своїми вміннями висловлювати почуття, допомагати ін­шим відстоювати свої права, проявляти добро­зичливість і чуйність та сіяли на майбутнє «зерна доброти».

Практичний психолог закладу Стрембій Роксолана Іванівна провела тренінгове заняття «Аспекти толерантності». Всі учасники мали змогу відчути себе у досить незвичайних життєвих ситуаціях, пов’язаних зі стереотипними уявленнями в суспільстві та спробували зруйнувати деякі стереотипи, стосовно етнічної і національної приналежності та професійної діяльності.

Учасники методичного об’єднання отримали позитивні враження від спілкування та мали змогу обмінятися власним досвідом.Фото можна преглянути у розділі Галерея -

Кiлькiсть переглядiв: 127